Ανάκτηση λύσης

Χρειάζομαι βοήθεια!Δεν βρίσκετε τη λύση του γρίφου που σας ενδιαφέρει; Θέλετε “να το πάρει το ποτάμι”; Βρίσκεστε στην σωστή σελίδα.

Έχετε υπόψη ότι, για ευνόητους λόγους, μπορείτε να δείτε τις λύσεις αποκλειστικά και μόνο για τους γρίφους που έχουν ήδη απαντηθεί από κάποιον χρήστη.

Στο κάτω μέρος κάθε δημοσίευσης γρίφου υπάρχει μια σημείωση που σας ενημερώνει για το αν ο γρίφος που διαβάζετε έχει ήδη απαντηθεί ή όχι. Αν λοιπόν, ο γρίφος έχει όντως απαντηθεί, στην ίδια σημείωση θα αναγράφεται ο κωδικός λύσης του γρίφου. Εισάγετε τον κωδικό αυτό στο παρακάτω πεδίο και επιλέξτε λύση για να εμφανιστεί η λύση του γρίφου που σας δυσκόλεψε.

Εναλλακτικά και μόνο σε περίπτωση που το αυτόματο σύστημα δημοσίευσης κωδικών λύσης παρουσιάζει πρόβλημα και δεν εμφανίζει τον κωδικό, στείλτε μας ένα μήνυμα email στο με το όνομα του γρίφου για του οποίου την λύση ενδιαφέρεστε και το συντομότερο δυνατόν θα σας απαντήσουμε με τον κωδικό λύσης. Παρακαλούμε μην στέλνετε μηνύματα για γρίφους οι οποίοι δεν έχουν ακόμα απαντηθεί από κάποιον άλλο χρήστη. Το μήνυμά σας θα αγνοηθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Λόγω του νέου σηστήματος αυτόματης δημοσίευσης κωδικών λύσης, οι κωδικοί που λάβατε με την παλιά μέθοδο του email, πριν την Τετάρτη 16 Απριλίου 2008, δεν λειτουργούν πλέον. Μπορείτε να προμηθευτείτε τον νέο κωδικό λύσης ενός γρίφου με την μέθοδο που περιγράφεται παραπάνω. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία.


Κωδικός λύσης

Για να δείτε την λύση ενός γρίφου πρέπει να εισάγετε έναν έγκυρο κωδικό γρίφου

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.