Αποστολή γρίφου

Contact UsΑν έχετε κι εσείς έναν ενδιαφέροντα γρίφο και θα θέλατε να τον δείτε στο youreka.gr χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να μας τον στείλετε.

Αν ο γρίφος που θέλετε να μας στείλετε απαιτεί κάποιο συνοδευτικό αρχείο (π.χ. κάποια εικόνα) ή αν ο γρίφος σας είναι σε κάποιο έτοιμο φορμά (π.χ. doc, pdf, jpg κλπ), η φόρμα σας δίνει την δυνατότητα να μας στείλετε το ανάλογο αρχείο. Αν τα συνοδευτικά αρχεία είναι περισσότερα από ένα, χρησιμοποιήστε κάποιο πρόγραμμα συμπίεσης (όπως το WinRAR) για να τα συμπιέσετε σε ένα αρχείο όλα μαζί.

Παρακαλούμε πριν πατήσετε το πλήκτρο “Αποστολή” της φόρμας, απαντήστε στην τελευταία αριθμητική ερώτηση. Η ερώτηση αυτή είναι δυστυχώς αναγκαία καθώς προστατεύει το YouReka.gr απ’ το spamming.

Αν δεν σας αρέσει να συμπληρώνετε φόρμες μπορείτε να μας στείλετε τον γρίφο σας και με τον πατροπαράδοτο τρόπο του email, στην διεύθυνση . Τυχόν συνοδευτικά αρχεία του γρίφου, μπορείτε να τα εισάγετε στο μήνυμα ως συνημμένα.

Παρακαλείσθε, εφόσον είναι δυνατό, να συμπεριλάβετε και τη λύση (αν και το πιο πιθανό είναι ότι θα τον λύσουμε και μόνοι μας). Αν μας αρέσει θα δημοσιευθεί…

Εφόσον ο γρίφος σας δημοσιευθεί, το ψευδώνυμό σας θα αναφέρεται στην δημοσίευση. Αν επιλέξετε να στείλετε τον γρίφο σας μέσω email και δεν αναφέρετε κάποιο ψευδώνυμο ο γρίφος θα καταχωρείται σαν “γρίφος αναγνώστη”.

Φόρμα Αποστολής Γρίφου
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
 

cforms contact form by delicious:days

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.