Υπό κατασκευήΜετά από πολλή δουλειά είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η υποδομή του YouReka.gr βρίσκεται πλέον σε αρκετά ώριμο στάδιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί! Αυτό σημαίνει καταρχήν ότι πλέον η εγγραφή στο YouReka θα είναι απαραίτητη για να μπορείτε να στέλνετε τις λύσεις σας. Για όσους είχαν παλαιότερα απαντήσει πρώτοι σωστά σε κάποιο γρίφο έχουν δημιουργηθεί λογαριασμοί και πρέπει να έχετε λάβει και ένα email με τα στοιχεία σύνδεσής σας. Για τους υπόλοιπους η εγγραφή είναι μια απλή υπόθεση… απλά πατήστε εδώ. Τα μόνα που χρειάζονται είναι ένα όνομα χρήστη, ένα email και φυσικά ένας κωδικός! Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία είναι προαιρετικά.
Ένας χρήστης θα έχει πλέον τη δυνατότητα να στέλνει αυτόματα τις λύσεις του για κάθε γρίφο και να ελέγχει το ιστορικό με τις λύσεις που έχει στείλει, είτε αυτές κρίθηκαν σωστές είτε όχι!
Επίσης, αφού πλέον η διαδικασία ελέγχου θα είναι πολύ πιο γρήγορη και εύκολη για εμάς, ελπίζουμε να γλιτώσουμε κάποιες καθυστερήσεις του παρελθόντος.

Φυσικά στην αρχή περιμένουμε αρκετά προβλήματα, μια και η υποδομή έχει αναπτυχθεί από εμάς σε τελείως ερασιτεχνικό επίπεδο. Για όποια δυσλειτουργία ή παρενέργεια συναντήσετε παρακαλούμε να επικοινωνήστε στο info[παπάκι]youreka.gr ώστε να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση.

Η ομάδα διαχείρισης του YouReka.gr

Κάντε ένα σχόλιο