Υπό κατασκευήΘα έχετε ήδη παρατηρήσει κάποιες αλλαγές που γίνονται τις τελευταίες μέρες στο YouReka (Δημόσια προφίλ χρηστών, 5 Καλύτεροι Λύτες κ.α.)

Η ομάδα του YouReka δουλεύει πυρετωδώς για την ανάπτυξη αυτοματοποιημένων διαδικασιών στον ιστοτόπο και σας διαβεβαιώνουμε ότι πέρα από τις εμφανείς αλλαγές, υπάρχουν πολλές άλλες αλλαγές σε επίπεδο υποδομής, όπως η βελτίωση του SolMan (το περιβάλλον διαχείρισης λύσεων και χρηστών) και το νέο σύστημα που θα επιτρέπει την εγγραφή νέων χρηστών (λαμβάνουμε ήδη πολλές ερωτήσεις από τους χρήστες σχετικά με την φόρμα σύνδεσης στην κορυφή της sidebar δεξιά).

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών οι νέοι χρήστες θα μπορούν να εγγράφονται στο YouReka και όπως σε κάθε άλλο site θα έχουν πρόσβαση στο προφίλ τους απ’ όπου θα μπορούν να βλέπουν και να αλλάζουν τα προσωπικά τους στοιχεία, να βλέπουν τις επιδόσεις τους και άλλες πληροφορίες που μπορεί να τους αφορούν.

Όσον αφορά εσάς, τους παλαιούς μας χρήστες, οι λογαριασμοί σας έχουν δημιουργηθεί ήδη. Όταν ολοκληρωθούν οι πρώτες εργασίες, τα συνθηματικά των λογαριασμών σας θα σας αποσταλούν αυτόματα στην διεύθυνση email που έχετε δηλώσει κατά την αποστολή λύσεων και θα είστε οι πρώτοι beta testers του νέου συστήματος.

Φιλοδοξούμε ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα όλες οι διαδικασίες θα είναι αυτοματοποιημένες. Αφού συνδεθείτε στο YouReka δεν θα χρειάζεται να εισάγετε τα στοιχεία σας ή το όνομα του γρίφου κάθε φορά που θέλετε να μας στείλετε μια λύση. Επιπλέον, για αποφυγή του φαινομένου όπου ενώ σπαταλάτε χρόνο για την λύση ενός γρίφου μαθαίνετε εκ των υστέρων ότι κάποιος άλλος σας πρόλαβε, θα υπάρχει κατάλληλη ένδειξη στους γρίφους όταν παρότι είναι ακόμα άλυτοι, εκκρεμούν για αυτούς απεσταλμένες λύσεις που δεν έχουν ελεγχθεί ακόμα. Επίσης, θα δημιουργηθούν κατάλληλοι σύνδεσμοι στην sidebar για να εμφανίζονται είτε μόνο οι γρίφοι που δεν έχουν λυθεί από τους χρήστες (ώστε να βρίσκετε εύκολα τους υποψήφιους προς λύση γρίφους) είτε μόνο οι γρίφοι που έχουν λυθεί (ώστε να βρίσκετε εύκολα γρίφους με δημοσιευμένη λύση).

Μέχρι τότε ζητούμε την υπομονή και την κατανόησή σας. Μην ξεχνάτε ότι το YouReka είναι μια προσπάθεια τεσσάρων μόνο ανθρώπων που δουλεύουν για το μεράκι και την αγάπη τους για τους γρίφους, τα μαθηματικά προβλήματα και τις σπαζοκεφαλιές.

Φιλικά,
Ομάδα διαχείρισης YouReka

Κάντε ένα σχόλιο