Αρχείο αρθρογράφου

Υπό κατασκευήΜετά από πολλή δουλειά είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η υποδομή του YouReka.gr βρίσκεται πλέον σε αρκετά ώριμο στάδιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί! Αυτό σημαίνει καταρχήν ότι πλέον η εγγραφή στο YouReka θα είναι απαραίτητη για να μπορείτε να στέλνετε τις λύσεις σας. Για όσους είχαν παλαιότερα απαντήσει πρώτοι σωστά σε κάποιο γρίφο έχουν δημιουργηθεί λογαριασμοί και πρέπει να έχετε λάβει και ένα email με τα στοιχεία σύνδεσής σας. Για τους υπόλοιπους η εγγραφή είναι μια απλή υπόθεση… απλά πατήστε εδώ. Τα μόνα που χρειάζονται είναι ένα όνομα χρήστη, ένα email και φυσικά ένας κωδικός! Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία είναι προαιρετικά.
Ένας χρήστης θα έχει πλέον τη δυνατότητα να στέλνει αυτόματα τις λύσεις του για κάθε γρίφο και να ελέγχει το ιστορικό με τις λύσεις που έχει στείλει, είτε αυτές κρίθηκαν σωστές είτε όχι!
Επίσης, αφού πλέον η διαδικασία ελέγχου θα είναι πολύ πιο γρήγορη και εύκολη για εμάς, ελπίζουμε να γλιτώσουμε κάποιες καθυστερήσεις του παρελθόντος.

Φυσικά στην αρχή περιμένουμε αρκετά προβλήματα, μια και η υποδομή έχει αναπτυχθεί από εμάς σε τελείως ερασιτεχνικό επίπεδο. Για όποια δυσλειτουργία ή παρενέργεια συναντήσετε παρακαλούμε να επικοινωνήστε στο info[παπάκι]youreka.gr ώστε να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση.

Η ομάδα διαχείρισης του YouReka.gr

Παρατηρήσαμε τις προηγούμενες μέρες κάποια μυστήρια προβλήματα με τη φόρμα αποστολής λύσεων. Το βασικό είναι ότι αν το συνημμένο αρχείο είναι .zip η λύση δεν φτάνει ποτέ σε εμάς αλλά “χάνεται” κάπου στο δρόμο. Με άλλου τύπου συνημμένα φαίνεται να λειτουργούν όλα καλά. Μέχρι νεωτέρας θα παρακαλούσαμε να στέλνετε τις λύσεις με απλό e-mail. Έχουμε απαντήσει σε όλες τις λύσεις που έχουμε λάβει μέχρι σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε ήδη στείλει λύση για κάποιο γρίφο και δεν έχετε λάβει απάντηση δυστυχώς η λύση δεν έφτασε ποτέ σε μας.
Ζητάμε συγγνώμη και την κατανόησή σας.

Διαπιστώσαμε ότι μετά την αναβάθμιση των server του YouReka.gr για κάποιο μυστήριο και ανεξήγητο λόγο “χάλασε” η φόρμα αποστολής λύσης γρίφου. Παρότι με το που έγινε αντιληπτό το ζήτημα διορθώθηκε άμεσα δυστυχώς όσες λύσεις στάλθηκαν μέσω της φόρμας στο διάστημα 09 Μαΐου – 18 Μαΐου 2008 δεν έφτασαν ποτέ στα χέρια μας. Λυπούμαστε και ζητάμε την κατανόησή σας. Το YouReka.gr είναι ακόμα στα πρώτα του βήματα (τώρα μαθαίνουμε κι εμείς) και ευελπιστούμε ότι με τον καιρό αυτά τα ζητήματα θα εξαλειφθούν.

Η εταιρία που φιλοξενεί το YouReka.gr είναι σε μια μια διαδικασία συντήρησης / αναβάθμισης των server της και για αυτό υπήρξε μια μειωμένη κινητικότητα στο site τις τελευταίες βδομάδες (μη δημοσίευση νέων γρίφων, μη ενημέρωση λύσεων). Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τις επόμενες δυο βδομάδες οπότε και το YouReka.gr θα επαναλειτουργήσει κανονικά. Ζητούμε την κατανόησή σας. Όποια mail με λύσεις έχουν σταλεί τα έχουμε λάβει κανονικά απλά δεν μπορούμε να τα καταχωρίσουμε στο site. Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες των server όλα θα κατοχυρωθούν κανονικά.

Η ομάδα διαχείρισης του YouReka.gr

Οι διαδικασίες αναβάθμισης ολοκληρώθηκαν και πλέον το YouReka.gr λειτουργεί κανονικά! Όσες λύσεις έχουν σταλεί το προηγούμενο διάστημα έχουν πλέον καταχωρηθεί (όσες ήταν σωστές φυσικά!) και πλέον οι λύτες εμφανίζονται όχι στα σχόλια αλλά στο πλαίσιο που υπάρχει στο τέλος κάθε γρίφου (τα σχόλια “Είχαμε τη πρώτη λύση…” έχουν αφαιρεθεί).